Kebodohan Bapak yang melampau

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 7:54 PM

Filed Under:


Kebodohan Bapa Terserlah

Itulah anugerah atau gelaran yang patut dan harus diberikan kepada seorang bapa yang sangat mengjengkelkan ini..Ketika aku merayau-rayau mencari bahan yang menarik di laman web perkongsian video iaitu Youtube.,terjumpalah aku video ini..saksikanlah

Aksi ini amat berbahaya:Jangan tiru aksi ini.:



Sesiapa yang belum menonton video ini pasti amat terkejut dengan aksi yang saksikan..Malahan dilaman youtube sekali memberi respon yang agak pedih:




Kamu semua lihat komen yang diberikan oleh para pengunjung...


Takkanlah dia mahu dibandingkan dengan makhluk ini

Walaupun video ni agak lama,tetapi ia masih mendapat perhatian.Itu sahaja..
Jadi sebagai penutup kata bagi Entri pada kali ini,saya ingin mengatakan:

Bodohnya,bapak siapa la tu

8 comments for this post

first skalik comel lah budak pict atas ni..
aha ouh vid ni dah penah tgk..
aah siyes gila lah..aha tula xmatikan enjin moto. naseb xpegi msk dlm lagi..kalau x maybe anak dia tegolek pon dia xprasan en.

Posted on January 15, 2010 at 9:07 PM  

bodohnye org . xptt ckp bapa spe la tuh . sbb bunyi mcm si anak malang dan disalah kan . patut ckp laki tuh anak spe la . ish33

Posted on January 15, 2010 at 9:46 PM  

Ya Allah.. Ngerinya.. Nape laa ayah dia tak matikan enjin.. Bawak anak tu turun.. Adoi.. Kesian budak tu..

Posted on January 15, 2010 at 10:49 PM  

no helmet pun.. funny pun ada.. tapi selebihnya.. wow.. should submit this video to Ripley believes it or not!!!

Posted on January 16, 2010 at 8:19 PM  

tau x pe...Kebodohan nampak terserlah...x boleh bla..

Posted on January 19, 2010 at 9:32 AM  

ape ke hal bengap sgt bapak tu. sib baik umor anak die panjang lg.. ish ish ish..

Posted on January 27, 2010 at 6:06 PM  

Ayat yang patut diberikan kepada bapa tersebut:"Mengapa kau dilahirkan macam ni"

Posted on February 2, 2010 at 9:29 AM  

grrrr..sbb tue aku takot nak naek motow...

Posted on June 9, 2010 at 3:35 PM  
Related Posts with Thumbnails