Ulasan dan Keputusan Anugerah Juara Lagu Ke24

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 12:47 AM

Filed Under:


Anugerah Juara Lagu yang berlangsung dengan jayanya menghimpunkan 14 lagu yang telah terpilih untuk bertanding ke pusingan akhir.Ingin saya ingatkan disini.,kepada sesiapa yang ketinggalan untuk menyaksikan persembahan di acara yang berprestij,dah tak boleh buat apa kerana video kesemua 14 persembahan telah Diremoved atas kesalahan Hak Cipta kat youtube..Gua belum sempat download beb..

Setelah semua peserta selesai membuat persembahan,keputusannya adalah seperti berikut:

Juara:
Lagu: Pergi
Artis: Aizat
Komposer/penulis lirik: Pete Teo

Download Lagu Ini(AJL)

Naib Juara:
Lagu: Dan Sebenarnya
Artis: Yuna,komposer/penulis lirik: Yuna, Paan, Efry, Adil

Download Lagu Ini(AJL)

Ketiga:
Lagu: Bencinta
Artis: Faizal Tahir
Komposer: Audi Mok, penulis lirik: Faizal Tahir

Download Lagu Ini(AJL)

Vokal Terbaik:
Lagu: Aku Rindu Sayang Kamu
Artis: Black
Komposer/penulis lirik: Yuzai

Download Lagu Ini(AJL)

Persembahan Terbaik:
Lagu: Kau Aku
Artis: Aizat, komposer/penulis lirik: Aizat

Download Lagu Ini(AJL)

6 comments for this post

bunkface2

Posted on January 11, 2010 at 6:25 PM  

walaupun gua minat bunkface...,tapi bunkface nyanyi x sedap siot malam tu..

Posted on January 11, 2010 at 6:29 PM  

congratzz yg mng.
:)
haha bunkface ok la pesembahan mlm td tp tula yg lain pon best je..

Posted on January 11, 2010 at 7:19 PM  

tau x pe.....

Posted on January 11, 2010 at 8:32 PM  

bunkface kurang umphh ler semalam..

Posted on January 11, 2010 at 8:36 PM  

Tau x pe...
Tapi kebanyakan org,susunan muzik memang smart...Hujan yang biasanya nyanyi teruk pun masa malam tu grand habis,Cuma aq pelik,budak 2 org yang terkinja-kinja masa show hujan tu menang dirancang ke atau spontan..

Yang ramai2 tu memang la aq tau tu memang dirancang..

Posted on January 12, 2010 at 3:48 PM  
Related Posts with Thumbnails