Peter Answers:Laman Web Penipu Untuk Menipu

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 12:25 AM

Filed Under:


Dikatakan Laman web yang sangat terkenal di seluruh dunia dalam meramal sesuatu perkara dengan betul dan tepat iaitu Laman web Peter Answers.Peter iaitu orang yang menjawab soalan dikatakan orang yang sangat berpengetahuan tentang orang yang mengajukan soalan kepadanya.

katakan ketika anda menanyakan soalan kepada Peter,anda memakai baju biru,kemudian anda menanyakan kepada Peter apa warna baju yang anda pakai,beliau akan menjawab jawapan biru dengan pantasnya kepada anda.

Terror bukan.Ikuti pula sesi wawancara Pejuang Kesenian Extreme bersama Peter:

Soalan Pembukaan
Maknanya dia faham Bahasa Melayu

Soalan Pertama:
Buat masa ni ok

Soalan Kedua:

Betul juga

Soalan Ketiga:

Persoalan

Soalan Keempat:

Soalan Kelima:

Soalan Keenam:

Hahaha

Korang semua dah kena tipu...

Sebenarnya laman web Peter Answers ni sememangnya direka khas untuk menipu rakan-rakan anda supaya mereka percaya yang virtual Tarot ataupun Physic reader ni memang wujud.
Caranya senang sahaja..Biar saya ajarkan anda untuk menipu..haha

Jika anda perasan kat ruangan Petition pasti berbunyi begini
"Peter,Please answers this following question:

Sebenarnya di ruangan Petition sememangnya disetkan dalam bahsa inggeris...Dan di situ juga anda akan menulis jawapannya..

Caranya ialah anda mesti penaip [.](Noktah) dahulu.,
kemudian huruf ' P ' akan terpampar di skrin diruangan Petition...

Kemudian anda terus menaip jawapan di ruangan Petition itu..Anda tidak perlu risau kerana jawapan yang anda tulis tidak akan dipamerkan di skrin sebaliknya apa yang tertulis ialah peter,please answers .................

Anda tekan ENTER

Kemudian akan beralih daripada Petition ke Answers,Anda buat-buat la tulis soalan walaupun dah tau jawapannya kat depan kawan2

Kemudian tekan ENTER

secara automatiknya jawapan yang anda tulis tadi akan terpapar di ruangan jawapan Peter.
Senang bukan...

Layarilah

http://www.peteranswers.com/

Macam
Selamat Mencuba




Disediakan Untuk anda Video supaya anda lebih faham

30 comments for this post

kuang kuang kuang.. tipah tertipu deh!! :P

Posted on January 8, 2010 at 1:52 AM  

akhaz...
ko memang hebat ar...
banyak org crite pasal bende alah nih..
rupa2 nya mcm nih muslihat die..
trimaz bro...

Posted on January 8, 2010 at 1:53 AM  

sama2...

Posted on January 8, 2010 at 1:57 AM  

wahhh..ebat gler bole tau pasal mende nih! tahniah~

Posted on January 8, 2010 at 2:00 AM  

wow..
trime kasih sbb jdi pemberitahu..
kalo tak lame lagi la nak tau..

Posted on January 8, 2010 at 2:01 AM  

tau x pe..terima asih juga kerana sudi baca posting ni...

Posted on January 8, 2010 at 2:08 AM  

ala g bgi tau..x sonok dah kne kn org...aku dlu kne gak...last2 aku seach youtube...dpt jwpn aku lak wt kt org...hahaha...

Posted on January 8, 2010 at 3:18 AM  

macam org bodoh beb aq kena dulu.xpi x lama la.satu hari je...pastu aq buat research kat internet...,sekejap je dapat jawapannya...

Posted on January 8, 2010 at 4:00 AM  

haha. web ni mmng dari lagi cam sial. first time terkene ngn mmbr cam hmpeh. haha. teringt pulk. then usya lame2 bru phm camne trick diew. haha. gmpk dowh

Posted on January 8, 2010 at 7:59 AM  

bro..aq pon dulu percaya gak la...
pas bacer post ni baru tau...haha
giler tol...
mmg best kena kan org kan..haha

Posted on January 8, 2010 at 12:08 PM  

dulu pon u dah pnah buat pasal entry peter answer ni tapi i tak pecaya tapi i boleh plak gi try msuk website tu.then muslihat belaka semua itu bahaha ko mmg teror lahh. :)

Posted on January 8, 2010 at 12:42 PM  

Cybernetic88:baru ko tau bahana
ditipu..sekarang kau
pula boleh menipu..

eDdy:semua orang yang tau pasal
web ni memang dah pernah kena
tipu pun...aq pun x terkecuali

deqna a.j:Entri dulu x de
terangkan pasal
peter...just saje je nak
dapat publisiti
murahan...haha
sebenarnya malah nak
tulis pasal peter
asnwers ni sal takut
topik dah basi.tapi
tulis je la..

Posted on January 8, 2010 at 1:03 PM  

kalo ko nak tau kan...
sampai ader member aq ckp leh syirik kalo maen peter answer ni...
aq pon aper lagi..percaya la kan...
sbb peter tu cam leh tau sumer mende pasal kiter...
tpi bile tau tipu ni..haha..kelakar giler rase...(^^)

Posted on January 8, 2010 at 3:32 PM  

menarik2..

Posted on January 8, 2010 at 5:00 PM  

ni ok lagi brader.
try ni

http://www.titane.ca/igod/

chat dengan 'god'

Heh!

Posted on January 8, 2010 at 6:00 PM  

Salam Ziarah.......


Thank ata sinfo ni dan thank kerana melawat blog saya

Posted on January 9, 2010 at 12:29 PM  

bagus la ko ni!! aku pecah perut gelak! mmmg best peter answer ni!! hahaha

Posted on January 9, 2010 at 1:52 PM  

ZAck:tu dah ngarut dah...aq dah visit web tu..ada tanya aq your favourite movie????

Dah god macam mana leh x tau lak..haha(sengal)

Posted on January 9, 2010 at 3:26 PM  

satu asrama tgh dok main benda nie...tnks la..bro ssb g tau..dah agak bnda nie tipu..sapew yg cipta yea..tiba2 nk tau lak..haha..tnya peter answer boleh??hahaha...

Posted on October 2, 2010 at 5:40 PM  

Tu pun kalau dia boleh jawab...haha

Posted on October 2, 2010 at 6:51 PM  

aku dh taw lama perkara nie peter konon lighter adalah..haha

Posted on April 25, 2011 at 2:30 AM  

ak pningla...camne nk tau ny...smlm kwn ak yg tlis,kluar bm...ble tyme org lain yg tlis,dye jwb lain plak...kwn ak siap tulis mcm2 da kt peter 2...ble tyme org lain yg tlis mcm sial je...pas2 dye siap blh bgtau jwpannye skli...law org lain y taip..mcm org bdh je ckp ngan dye....

Posted on July 22, 2011 at 10:45 AM  

oooooh
tippah tertipu rupenye.
mmbe siap mimpi2 mende ni kacau die
haha
kitorg 1 rumah siap bce yasin takut punye pasal
adeinye pon

Posted on September 16, 2011 at 5:19 PM  

aku pun semalam kene tipu dengan adik aku,terkejut jugak tgk sume kita tanya dia jawab betoll..aku ingat nak mintak no ekor..hahhaa..tapi hampeh sampai lah aku paksa adik aku supaya ajar aku....

Posted on November 8, 2011 at 8:59 AM  

hahaha .. aku terkena .. dan aku kenakan kwn2 aku .. bleh tgok cmne muka chuak dorang kan? bez dow...

Posted on March 7, 2012 at 9:37 AM  
Anonymous

sya wat soalan brkait diri..sy sndiri taip "peter..blabla.."..sje nk test btul ke peter tu psikik?sya X TAIP JWPN pown.. mcm mna bnda tu thu sya ska spa????huhuhu..seram kowt ><

Posted on June 26, 2012 at 7:04 PM  
Anonymous

sya wat soalan brkait diri..sy sndiri taip "peter..blabla.."..sje nk test btul ke peter tu psikik?sya X TAIP JWPN pown.. mcm mna bnda tu thu sya ska spa????huhuhu..seram kowt ><

Posted on June 26, 2012 at 7:04 PM  
Anonymous

Tapi,knp saya tanye dia knp dia jwb dngn betul?

Posted on August 12, 2012 at 4:49 PM  
Anonymous

Russell, you may want to consider another breed. There is an [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors sale[/url] at Angel MedFlight are the great ideas that flourish into [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]Beats By Dre Cheap[/url] simple images. They can be used to light a path, light your yard, [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors outlet stores[/url] a pentagon or a hexagon (most workable shape) around the stem.
evening, the person with the most pins wins a prize of your choice. [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]Michael Kors outlet[/url] being responsible for talent management, human resources, and [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors bags[/url] in which case you might have to pay a fixed tournament fee of [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]NFL jerseys[/url] famous as the hub of bespoke tailoring. However, since the
best to perform alongside contrast. Energy The very first feature [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]beats by dre[/url] Conference in London where Mr. Stewart submitted a paper on the [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html[/url] candlelight for jack-o-lanterns is a Votive candle placed in a [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]NFL jerseys outlet[/url] bet on seeing the dealer cards. As seems obvious, beginners might

Posted on April 28, 2013 at 6:07 AM  
Anonymous

Sebb hang bodoh pcya bnda karut ni puihhhh

Posted on October 19, 2014 at 7:40 AM  
Related Posts with Thumbnails