Software Gempak: 30 Fungsi Dalam Satu

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 8:59 PM

Filed Under:

Jika ingin diikutkan,Youtube merupakan sumber ilmu yang sangat berguna kepada semua manusia di muka bumi ni kerana menyumbangkan sumber yang sangat sukar untuk ditemui sehingga ada segelintir orang tidak lagi menggelarkan ia sebagai laman perkongsian video sebaliknya mereka mengelarkannya sebagai Enjin pencari.Banyak manfaat yang kita perolehi jika kita sendiri menyelidik tentang kebaikannya.

Pada kali ini saya ingin berkongsi kepada anda satu Perisian yang sangat gempak dan menarik yang patut anda semua ada dan abadikan didalam PC anda.Ada 30 fungsi yang ada dalam perisian ni..

Muka depan Perisian

Disini juga saya akan terangkan kepada anda fungsi-fungsi yang akan disediakan jika anda memuat turun perisian ini dan diinstallkan kedalam PC anda


Youtube Software


  • YouTube Download
  • YouTube to MP3 Converter
  • YouTube to iPod and PSP Converter
  • YouTube to iPhone Converter
  • YouTube Uploader
Video And Audia Conversion Software

DVD Video Converter
Video to DVD Converter

Video to Flash Converter

3GP Video Converter

Video to iPod and PSP Converter

Video to iPhone Converter

Video to MP3 Converter

Video to JPG Converter

Audio Converter

Audio to Flash Converter

Burning and ripping Software


DVD Video Burner
Disc Burner

Audio CD Burner

DVD Decrypter

Audio CD to MP3 Converter

Video And Audio editing Software


Video Dub 1.5.1.53

Audio Dub 1.5.1.54
Video Flip and Rotate


Walaupun Panjang lebar fungsi yang diterangkan,tetapi sebenarnya yang anda perlu muat Turun hanya satu kali sahaja.saiznya pun 30.3 MB sahaja..tak besar pun jika ingin dibandingkan dengan fungsi yang disediakan..


Apa lagi,cubalah


15 comments for this post

tercari2 youtube downloader...thanks bro.. ^_^

Posted on January 9, 2010 at 9:52 PM  

Ni versi yang aku katakan terbaik la...Download x payah nak cari Converter...Download video tu ko leh pilih nak format Mp4,avi dan sebagainye la senang cite...

Posted on January 9, 2010 at 10:05 PM  

oh ok bro..tgh download lagi ni..slow skit connection mlm ni..japgi nk try

Posted on January 9, 2010 at 10:07 PM  

thks a lot...
mmg I carik2 software camnie...
thks again...
huhu...

Posted on January 9, 2010 at 11:16 PM  

FIT:Ko pakai berukban ke apa..haha

terima kasih juga kepada anda yang sudi mencampakkan sepatah dua kata tentang entri di blog Pejuang Kesenian Extreme

Posted on January 10, 2010 at 2:16 AM  

aku da ade da software nie
memang senang nak donlod
:)

Posted on January 10, 2010 at 3:26 AM  

betul2...x serabut sangat..

Posted on January 10, 2010 at 5:15 AM  

aku guna streamyx basic ja..lantak a..janji aku sorang je guna connection ni...laju pn laju gk..

dah cuba software tu..smart a..thanks bro.. thumbs up!

Posted on January 10, 2010 at 10:09 AM  

Tq visit my blog...

Posted on January 10, 2010 at 3:37 PM  

pertama kali di sini Bro.. nice blog!

Posted on January 10, 2010 at 10:35 PM  

TQ2

Posted on January 11, 2010 at 12:44 AM  

saje lalu n ternampak mende ni~
sgt jijik sape pencipta nyer~
ntah pape~
memanipulasi kaum pompuan~
bangkai~

Posted on January 13, 2010 at 7:54 AM  

thx gilaa.. :)

suka pejuang kesenian ~~

Posted on June 23, 2010 at 5:49 PM  

best la blog nie..walaupun sya msih muda dlm dunia blog..but,saya mula paham apa fungsi blog nie..harap2 ada sedikit panduan nk jadi blogger terbaik..hehehe

Posted on October 2, 2010 at 5:55 PM  

sh@zone:Apa yg penting cuma belajar..PKE pun masih belajar dengan blogger2 yg lagi senior..

Posted on October 2, 2010 at 6:49 PM  
Related Posts with Thumbnails