Laman Web Untuk Tengok Movie Free!!

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 9:05 AM

Filed Under: , ,

Menceritakan tentang filem,semua orang sukakannya..
Kerana itu sebenarnya salah satu sumber hiburan buat masa ini untuk menghilangkan segala kebosanan..Jika tidak,masakan anda sendiri semestinya menyimpan sejumlah wang khas untuk menonton wayang..

Kadang kala wayang itu juga banyak pengaruhnya..Lagi-lagi dengan tayangan yang menarik hati..
mau rasanya nak tengok banyak kali..

Tapi satu je
Memang dasar orang berniaga
Klu buat cerita tu,promosinya meletop abis umpama filem itu sangat sempurna baik dari segi jalan cerita mahupun pelakonnya..
Contoh yang kita dapat saksikan disini ialah cerita 2 Alam.,
mengarut-ngarut je target sampai 20 juta hasil kutipan..,
dengan tajuk cerita itu sendiri yang tidak komersial.amat sukar untuk mendapat 2 juta sekalipun..

************************************************************************************
Berbalik kepada Topik utama..
Kepada sesiapa yang menonton cerita Prince Of Persia pasti akan tertarik dengan jalan ceritanya yang mantap disamping keupayaan teknikal yang ditunjukkan oleh para krew yang memukau..
Namun teringinkah anda untuk menontonnya untuk kali ketiga dan seterusnya...(dua x de.,dia demam)..Jadi disinilah internet memaikkan peranan..


Jadi pada kali ini aku ingin memperkenalkan kepada anda laman web yang sangat menarik untuk menonton filem terbaru secara online iaitu Laman Web watchnewfilms.com

Laman web ini sangat menarik kerana ia menyajikan filem-filem terbaru yang sememang-memangnya ditunggu oleh semua para peminat filem...jadi..jom tengok cite terbaru..

Di
http://www.watchnewfilms.com/

Nota:Kepada sesiapa yang berminat untuk menonton filem Karate Kid di pawagam,lupakan sahaja niat anda tu.,cerita sampah..

12 comments for this post

kenapa? tak best ka.aku baru bercadang nak tgk aritu.

Posted on June 14, 2010 at 2:11 PM  

betul;...percaya la apa yg aku cakap ni..
Cerita dia membosankan..
walaupun ada nama besar berlakon..

Posted on June 14, 2010 at 8:34 PM  

anda melihat dari sudut mana? nak aksi dari jackie chan ya?

bg aku not bad lah citer nie..fokus pada anak will smith..

tp kalo anda bandingkan dengan karate kids dolu2...mmg kalah..hehehe


Jom Komen:
Real Man Don’t Use Antivirus

Posted on June 15, 2010 at 2:13 AM  

Mungkin pada jalan ceritanya..
ia agak membosankan..

Aku mungkin faham dengan keadaan jackie chan yang tidak banyak beraksi..mungkin watak yg dipegangnya hanya sebagai melatih,..bukan dilatih..

Lagipun dah boleh jangka apa yang bakal berlaku selepas satu babak ke babak yang lain..

Posted on June 15, 2010 at 11:57 PM  

wahh best sngt!
mmg tercari2 satu web yg dpt tgk cite omputih yg baru2 secara free!
thx!!

Posted on June 18, 2010 at 11:54 PM  

ye ke..U r Welcome...
suka dapat tolong awak..hi

Posted on June 19, 2010 at 11:39 PM  

:) Hai nak tanye, laman web ni takde sari kata bahasa melayu ke? :)

Posted on June 27, 2010 at 8:38 PM  

Maaf ye..sarikata bahasa inggeris pun x de..

Posted on June 27, 2010 at 8:46 PM  

xtau la ko jmpe kat ane, tp tq sgt2 yep!

Posted on July 27, 2010 at 6:24 PM  

u are welcome..
Tq kerana sudi singgah blog ini..

Posted on July 27, 2010 at 7:31 PM  

TAHU X KATNA NAK DOWNLOAD MOVIE FILIPINA?

Posted on December 22, 2010 at 9:17 AM  
Anonymous

kalau nak tengok filem melayu, boleh jenguk http://1wayang.blogspot.com

Posted on September 26, 2011 at 6:53 PM  
Related Posts with Thumbnails