Jom sertai Kontest!!!

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 5:23 AM

Filed Under:


Bersempena menyambut Ulang Tahun Kelahiran blog aku untuk tahun yang pertama,aku ingin mengajak semua rakan-rakan blogger diluar sana yang bosan dan teringinkan aktiviti masa lapang untuk menyertai kontest yang dianjurkan oleh aku ni..Kontest yang senang dah sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan umur(tak cukup umur pun leh masuk)..ahakz..

Ok.,untuk sesiapa yang tidak mengetahui,aku ada sikit penerangan disini..Kontest ini terbahagi kepada dua iaitu Kontest "Soal dan Jawab' dan "Entri Lawak"..Kontest "Soal dan jawab" merupakan kontest yang utama didalam hal ini..Cara penyertaan kontest ini juga sangat mudah iaitu dengan menjawab 8 soalan yang diberikan oleh PKE dengan gambar..Berbanding kontest "Entri Lawak" yang merupakan kontest sampingan yang mempunyai level kesenangan tahap dewa punye..huhu(apa yang anda perlukan cuma linkkan entri lawak anda sahaja)

kiranya semua orang boleh masuk..

Tidak ada sebarang halangan kepada semua blogger jika anda berminat dan menyertai kedua-dua kontest ini kerana penyertaan adalah terbuka..


Syarat-syarat sah::

1.Anda mestilah seorang blogger yang mempunyai blog..(ada ke blogger x de blog)
2.mestilah mematuhi kehendak kontest yang disertai
3.hantar penyertaan anda dengan menyertakan url entri anda di ruangan komen di kontest yang anda sertai..
4.Setiap posting mesti meletakkan stiker ini di atas entri mereka..



5.Itu sahaja syarat penyertaannya..tarikh tutup penyertaan ialah pada 7hb Jun 2010 jam 9 Malam.Keputusan akan diumumkan pada 11.59malam di hari yang sama(hihi)..

Jadi anda boleh pilih nak sertai kontest yang mana satu..atau dua-dua pun boleh la..

(Klik Kontest dibawah)

1.Kontest Soal Dan Jawab
2.kontest Entri Lawak


Jika anda mempunyai sebarang kemusykilan.,anda boleh mengemelkan pertanyaan di
blog.pke@gmail.com

3 comments for this post

stiker/banner tu macam tak berapa nak jadi je? kalau bro ubah skit baru best.. heheh.. nak join lah contest ni..

Bentong: Sesak Bila Cuti Bermula

Posted on June 4, 2010 at 8:26 AM  

x faham la kontest soal jawab tu..huhu..apa yg nak dijawab jika soalannya pun daku x nampak??wahahahah

Posted on June 4, 2010 at 1:34 PM  

Azman:join la..banner ni kadang2 ada masalah sikit..x pe.,aku cuba perbetulkan..

Red:Ada link kat situ..klik aja..sal kontest ada dua..jadi soalan itu diletakkan di entri berasingan..

Posted on June 4, 2010 at 7:44 PM  
Related Posts with Thumbnails