Anas Tahir:Internetainer Malaysia

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 5:19 PM

Filed Under: ,

Sememangnya internet mampu memberi kuasa yang besar kepada seseorang yang memanfaatnya.Umpamanya blogger yang berpengaruh yang menggunakan blog sebagai wadah untuk menyampaikan sesuatu pendapat mahupun isu.

Pada entri yang lalu(yang telah berlalu)..,ada dipertontonkan kepada anda entri yang memaparkan kejayaan Rhett dan Link yang menjadi terkenal melalui Youtube.Adakah anda kenal mereka..Mereka merupakan Internetainers yang sangat terkenal di internet kerana kemampuan mereka untuk berlawak dalam lagu dan kemampuan itu digunakan untuk menjana duit melalui internet.Untuk keterangan lebih lanjut,anda boleh melihat entri Anda Kenal Rhett dan Link

Kita sibuk menceritakan tentang Internetainers daripada luar tanpa pandang kedalam negara..Tanpa disangka-sangka,aku berjaya menjejaki seorang intertainer yang sememangnya agak berbakat yang menjadikan Youtube sebagai Platform untuk menyampaikan karyanya..

Adakah anda mengetahui siapa yang dimaksudkan..
Dia adalah

Anas Tahir a.k.a Anas Koq

Siapa tu,masih tak kenal
Adik kandung Faizal Tahir la..


Dia banyak mengupload video yang menarik dan lawak yang dipertontonkan diYoutube untuk tatapan kita semua.Mengikut fakta yang agak jelas,dia berumur 26 tahun pada tahun ni.Anak kepada Dr Tahir ini masih belajar di University Swansea di United Kingdom dan mempunyai perangai yang sangat funky dan gila-gila..Perkara ini jelas sekali terpapar disetiap video yang diuploadnya..

Cuba tengok sedutan video ini:







Jika anda berasakan yang anda berminat untuk melihat video-video yang selebihnya,anda boleh melayari channel beliau di Youtube

Channel Anas Tahir

Sangat Kreatif..
Bagus2..

16 comments for this post

hehehe.si anas ni.makin femes ni!rasanya dia dah habis belajar.balik malysia dah dia.
btw,nice info babe:)

Posted on March 7, 2010 at 5:47 PM  

Mungkin juga...

Posted on March 7, 2010 at 5:59 PM  

tetiba aku boleh terlayan pulak dengan mamat ni..haha

Posted on March 7, 2010 at 6:32 PM  

rsanye bru bbrp hri lalu mdengr nma anas dr rakan skerja..heee..rkn sekerja vru blik dr uk bbrpa bln yg lps..mmg katanya perangai anas sibijik cm abgnya faizal thir, cma yg berbeda dia blm mbuka bju dkhlayak umu..heee(no offense yep..)

Posted on March 7, 2010 at 7:06 PM  

Setakat youtube belum teruji..
CUbalah gantikan abang dia..

Posted on March 8, 2010 at 12:22 AM  

Saya mmg salah seorg peminat dia....bile stress musti mau tgk video dia..hehehe

Posted on March 8, 2010 at 11:02 AM  

Dia ni memang ada gaya...smart gila...Maksud aku cra menghiburkan yg tersendiri...

Posted on March 8, 2010 at 5:11 PM  

kelakar.

Posted on March 8, 2010 at 11:31 PM  

nak lyn video..slow plak

Posted on March 8, 2010 at 11:54 PM  

kepala otak gila2..itulah dia...

Posted on March 9, 2010 at 12:25 AM  
zam

tq fo info PKE

Posted on March 10, 2010 at 5:57 PM  

aku rasa suara dia cam abang dia.. walopon waktu dia nyanyi2 tue main2.. tapi best senanye..

Posted on March 11, 2010 at 5:22 PM  

kahkahkah!! bungok betol!!

Posted on March 12, 2010 at 1:10 PM  

got it.. thanks bro ;)

Posted on March 12, 2010 at 2:32 PM  

hohoooo, video dia tu pengubat tatkala stress!!..

Posted on March 16, 2010 at 6:19 PM  
hzn

aku siap taruk dia jdi wallpaper desktop kot ;)

Posted on November 6, 2010 at 4:08 PM  
Related Posts with Thumbnails