Anda Kenal Rhett dan Link

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 6:34 PM

Filed Under: , ,


Adakah anda kenal mereka berdua.Mereka merupakan pelawak yang sangat terkenal di Internet dengan menjadikan Youtube sebagai medan utama untuk memaparkan karya-karya mereka.

Rhett McLaughlin dan Link Neal menjadi sangat terkenal di pelusuk internet terutama di Amerika disebabkan penglibatan mereka yang menghasilkan banyak video-video komedi dan muzik sehingga diri mereka digelar internetainers.

Dikatakan mereka juga berjaya menghasil kira-kira 200 video komedi yang dilihat kira-kira 30juta kali dan menjadi channel youtube mereka dilanggan lebih daripada 100 000 orang.


Antara Video Mereka yang terkenal adalah seperti berikut:


Video hasil gubahan mereka yang pertama yang aku tengok di youtube.Kalau korang tengok video ini di internet,disediakan sekali lirik disebelahnya.





Kesimpulannya disini,mereka sangat kreatif dalam mempelbagaikan komedi.

Kiranya kamu berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang mereka,anda hanya perlu melayari laman web rasmi mereka di http://rhettandlink.com/

6 comments for this post

info menarik..thanx

Posted on December 3, 2009 at 8:59 PM  

inilah dunia blogging...

Posted on December 3, 2009 at 9:04 PM  

6t la ayu try search, lom knl lg 2 owang mamat ni.

Posted on December 5, 2009 at 2:54 PM  

2 orang mamat ni kepala gila...keja asyik nak main je..tapi pasal benda macam tu duit masuk..

Kreatif gila

Posted on December 5, 2009 at 3:38 PM  

kretip gila..bukan senang nak buat camtu..huh

Posted on March 13, 2010 at 3:52 AM  

Mesti mempunyai daya kreativiti tahap dewa ni..haha

Posted on March 13, 2010 at 5:14 AM  
Related Posts with Thumbnails