Ask_Core Unit

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 3:51 PM

Filed Under:


Sememangnya aku seorang peminat sukan Paintball yang tegar..Cuma sejak kebelakangan ni,aku jarang main sebab komitmen aku dan team aku kepada kehidupan harian. lagipun arena Paintball yang terletak di Tanjung Emas telah dirobohkan dan dalam proses pembinaan semula..Ask_Core Unit ni merupakan sebuah Pasukan Paintball Amatur yang ditubuhkan pada tahun lepas (2008) seiring dengan pembukaan Arena Paintball di Muar ini.Pasukan kami mempunyai 8 orang ahli yang bersedia berkhidmat untuk pasukan.Nama mereka adalah seperti berikut:
  1. Azmir Position:Right Backman (Captain)
  2. Helmi Position:left backman
  3. Faizal Position:Right Frontman
  4. Limbong Position:Midsman,Frontman
  5. Irfan Position:Midsman,Backman
  6. Solehin Position:Midsman,Backman
  7. Harith Position:Left Frontman
  8. Syukri Position:Belum Diuji lagiKitaorang start bergiat aktif selepas menjuarai kejohanan yang pertama kami.Namun aktiviti kami agak terbatas akibat kurangnya networking dalam bidang ini.Jadi sebagai permulaan,pertandingan dalam daerah akan menjadi keutamaan.

Sebagai langkah untuk memperkenalkan team kami kepada dunia luar,langkah mempromosi giat dilakukan.Jadi kami ada mewujudkan blog dan website sebagai rujukan yang disediakan oleh kami buat sesiapa yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang team kami iaitu Ask_Core Unit..

Laman Blog Ask_Core Unit
Alamat bagi laman web kami ialah http://askcoreunit.webs.com/
manakala untuk blog pula ialah askcoreunit.blogspot.com
Berikan segala pendapat dan komen anda di website kami sebagai rujukan untk terus maju dan berjaya dimasa akan datang

0 comments for this post

Related Posts with Thumbnails