Kalau Takut baik jangan Tekan

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 5:04 PM

Filed Under: ,

Mungkin kedengaran agak gempak namun perkara ni sememangnya amat benar..Kepada semua umat manusia yang berani diluar sana,disini aku ingin mencabar korang untuk mengklik gambar tengkorak dibawah entri ni..Ini bukan satu gurauan ataupun perkara yang mampu menggeletekkan hati...(Dengan nada agak serius)..
Nota:Semua perkara yang dilakukan ini adalah atas tanggungjawab anda sendiri..kalau anda merasakan anda berani,sila klik.,jika tidak.,abaikanlah,..sememangnya anda penakut>

12 comments for this post

lama tak update bro..bz ker.. rindu entri bernas dari kamu..

Jom Serbu Karnival Kerjaya 2010 !

Posted on May 11, 2010 at 5:49 PM  

haduhhhh, sakit hati tul tekan mende ni......
hehehehe.......
nak guna link ni leh x???

Posted on May 11, 2010 at 6:18 PM  

Velasrizal:sorry la..
sejak kebelakangan ni menghadapi masalah otak beku.,jadi x de idea nak menulis..apapun..aq pun suka blog kamu..

DarkArtz:nak amik silakan..x marah pun...

Posted on May 11, 2010 at 11:07 PM  

gile..sakit jiwa aku tekan..menakutkan!

Posted on May 12, 2010 at 11:15 PM  

haha..baru sikit..
ada macam cite A Nightmare on Em Street x..

Posted on May 13, 2010 at 12:47 AM  

okay fine!

penakot pon penakot lah
tanak tekan!
haha

http://exparaadoxus.blogspot.com/

Posted on May 13, 2010 at 9:05 AM  

jangan tekan huhu

Posted on May 16, 2010 at 1:14 AM  

Patut cakap..
MESTI TEKAN!!!!!
haha

Posted on May 16, 2010 at 7:36 PM  

bru nk jd berani.
ko mmg sgt jht Azmir!
taknak kwn ko 5 minit!!!

Posted on July 29, 2010 at 3:06 PM  

Sammy:jangan panggil nama sebenar kat sini..x best..haha

dah abis 5 minit..kita kawan balik./..hihi

Posted on July 30, 2010 at 1:16 AM  
ali

bodoh!!!menyusahkan orang je

Posted on July 31, 2010 at 7:31 AM  

la Ali,kan suruh tekan tu tanpa paksaan..Kalau nak tekan kamu tekan..
kalau x nak tak pe..

Lagipun kalau tu membuatkan kamu marah..PKE minta maaf..(@.@)

Posted on July 31, 2010 at 7:35 PM  
Related Posts with Thumbnails