Peter Answers,Benar atau Dusta

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 11:13 AM

Filed Under:


Sebagai seorang yang sukakan cabaran.,aku memberanikan diri untuk mencuma suatu laman web yang digembar gemburkan pemilik kepada laman web tersebut seorang psysic.,boleh tau apa yang berlaku pada diri kita,baju apa yang kita pakai sekarang.,warna kegemaran kita.,kita duduk disebelah siapa.,ok.,aku akan mengujinya dengan lima soalan

Tapi tak happening la kalau aku sorang sahaja yang menguji laman web tersebut.,aku nak semua blogger uji laman web tersebut..

Ni aku bagi link untuk web tersebut.,aku akan bagi hasil ujiannya dalam masa seminggu dan paparkannya kat blog aku



Jangan tak cuba.,nak tengok juga Peter ni guna sihir ke
Kot dia ni satu sekolah degan Harry Potter ke

Nak juga aku tahu

Bila korang dah cuba laman web ni.,bagitahu aku perasaan korang sal laman web tu kat blog aku..

2 comments for this post

Ok, about peteranswers.com

jawapan dia pelik2 la..
aku tanya bulan berapa aku lahir, dia jawab that is beyond my knowledge

my other questions:
What is my hair color?
Answer: Your soul is too deep to find

How many casts do I have?
Answer: No more questions, getting sleepy

Am I a bad person?
Answer: I am too weak to answer

Am I doing the right decision today?
Answer: I will not say that

Kesimpulan?

Posted on October 23, 2010 at 9:21 PM  

Kesimpulannya disini..
aq rasa ko patut bca entri ini..
hihi

Peter Answers:Laman Web Penipu untuk Menipu

Posted on October 25, 2010 at 12:41 PM  
Related Posts with Thumbnails