Website Khas Untuk Kaki Gaduh

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 3:26 AM

Filed Under: , , ,

Mungkin ada kesilapan disini dimana jikalau hendak diikutkan,tajuk bagi entri ini ialah "Website Khas untuk Video Gaduh".Tetapi atas dasar penyedap ayat,tajuk "Website Khas untuk Kaki Gaduh" digunakan sebagai pendahulu ayat bagi memberi ruang kepada apa yang bakal diketengah oleh PKE pada entri ini.

Adakah anda kaki Gaduh??
(Jawapannya terletak ditangan anda)
hihi,..

Tidak dapat dinafikan yang setiap insan dimuka bumi ini pernah bergaduh tidak kira melalui cakap mulut,Facebook mahupun didunia realiti.Semuanya pasti pahit bukan..(Gaduh mana ada manis)
Inilah yang ingin dikongsikan oleh PKE pada kali ini iaitu Laman Web Khas yang digunakan untuk mengupload Video gaduh sahaja.Manalah tahu yang anda ini mempunyai koleksi peribadi video pergaduhan yang dashyat yang boleh dikongsi bersama.Kalau tak dapat video yang bunuh orang,pukul sampai lembik pun jadilah...hihi (Jahatnya PKE ni..)

Laman Web yang ingin dikongsikan disini ialah laman Fight In School.
Walaupun namanya pergaduhan disekolah,tetapi ianya hanya sekadar pada nama kerana laman web ini mengalami evolusi dimana video-video selain daripada disekolah juga turut dimuat naik.

http://www.fightsinschool.com/

Selain daripada itu,ada laman web lain yang menyediakan koleksi video pergaduhan

http://www.schoolfightsdump.com/

Malahan,ada laman web yang menyediakan tutorial bagaimana hendak mempertahankan diri ketika pergaduhan.Diterangkan secara terperinci bahagian-bahagian penting yang bakal dan akan jadi sasaran.

Bahagian yang Bakal menjadi sasaran ketika bergaduh

Nota:sekadar hiburan,jangan diambil serius ye..PKE pun sebenarnya cuba untuk mendapat mood yang sebenar setelah bercuti Raya..Adeh


8 comments for this post

kang semua belajar nak gaduh2 lak..

Posted on September 24, 2010 at 6:59 AM  

hehehe..ko baru cuti ye?selamat bercuti la kalau gitu:)

Posted on September 24, 2010 at 7:13 AM  
Anonymous

ade jgak laman web mcm nie ye..
huhu..

Posted on September 24, 2010 at 8:54 AM  

nanti dah popular ..wat tempat nak bergusti lak..pastu beli WWE..gilak..

New Entry "Produk Handphone Yang Menjengkelkan"

Posted on September 24, 2010 at 4:59 PM  

mak aih.. ni nnt budak mempertahankan diri atau menjahanamkan diri org nihh?

Entry terbaru dari makk: Wedding Meletop

Posted on September 24, 2010 at 7:47 PM  

pergh leh la aku submit video gaduh aku ngan john cena. yes.!

Posted on September 25, 2010 at 10:43 PM  

lame gak lah cuti ari tuh =)

Posted on September 25, 2010 at 11:01 PM  
Anonymous

tringin nk pukol org,aku kurus ja.umo 26.sape nk gado

Posted on July 4, 2014 at 2:44 PM  
Related Posts with Thumbnails