Rules Perlawanan Crazy Shooter Online

By PEJUANG KESENIAN EXTREME on 10:23 PM

Filed Under:


Ok..Apa yang aku ingin terangkan disini ialah mengenai step yang perlu diikuti kalau nak membuat satu pertandingan perlawanan jarak jauh antara dua tempat....

Crazy Shooter Online merupakan game online yang gempak serta hampir menyerupai Counter Strike..

Perlawanan nanti akan terbahagi kepada 3 tempat..Tempat ni merupakan gelanggang yang menjadi medan petempuran nanti..Kategori terbahagi kepada perkara2 tersebut:


1.Tempat yang kuat bagi korang..Peluang untuk korang menang Cerah
(Tempat yang aku pilih)
Tempat tersebut ialah Sea Bar

Format:Team Match
Masa:10 Minit

2.Tempat kedua yang akan menjadi gelanggang ialah pilihan lawan kamu sendiri..Apa yang lawan korang rasa tempat yang paling power sekali klu dia main..kira main kat situ..,harapan tuk diorang menang tinggi..semua tempat dibenarkan kecuali Amory dan Tianshan Base..

Format:Bebas
Masa:Mesti sama atau kurang daripada 10 Minit


3.Tempat ni adalah wajib bagi semua pemain termasuk korang sekali iaitu Lou Lan Ancient City..
Tempat ini dijadikan wajib kerana setiap pemain yang baru belajar bermain CSO..,mesti belajar kat sini dulu..Kira benda basic la..Lagi satu format yang digunakan ini amat mementingkan kerjasama pasukan.....kalau tak.. lingkup la kamu

Format:Occupation match
Masa:20 Minit

Tu je penerangan tentang tempatnya..

Senang Bukan..Ada lagi..Ni undang2 pulak:

  1. Semua pemain dibenarkan menggunakan Top Up..Korang boleh guna sebanyak yang mungkin..yang pasti..,jangan meganggu perlawanan
  2. Senjata yang tidak boleh digunakan ialah Bazoka dan Mesin Gun
Ni senarai senjata yang tidak boleh digunakan..sikit je..




Bazooka
A weapon with great firepower, got strong lethality, can kill many eneMies at the saMe time, but can only fill in a round of ammunition at one tiMe.



M60(Machine Gun)
Machine gun with very strong firepower, the sufficient bullets and great stability, can cope with large quantity of enemies.


Tu je rules dia..


Jadi apa lagi..Ini boleh dijadikan panduan untuk korang mencabar sesama sendiri...

1 comments for this post

Anonymous

hai macam mana nak hack CSP
?????

Posted on September 6, 2010 at 6:53 AM  
Related Posts with Thumbnails